lauantai 22. maaliskuuta 2014

OSB-levyä kattoon


Koska raksalla K:n aherruksen ansiosta päästään koko ajan eteenpäin, on sisämateriaalivalintojakin jo hiukan pohdittu, siis pohdittu nyt yhdessä.

Meillä on ollut mietinnässä olohuoneen katto. Olohuoneella on korkeutta reilut kuusi metriä, joten jotta katto näyttäisi edes vähän matalammalta, haluamme sinne jotain muuta väriä kuin valkoista. Väri olisi todennäköisesti tumma, esimerkiksi tummanharmaa, mutta nyt villinä korttina kisaan on laukannut myös idea viime kesän asuntomessuilta, osb-levystä tehty katto. Tai no tehty ja tehty. Kattoon on siis laitettu osb-levyt. Asuntomessuilla tämä kyseinen katto pisti meidän molempien silmään ja mietimme jo silloin, josko meillekin voisi harkita sellaista. Katto näytti meidän molempien mielestä hyvältä etenkin korkeassa tilassa.  Alla kuva messuilta. Meidän olohuneessa on kuvasta poiketen tasainen katto.







Tämän vaihtoehdon hyvä puoli on siinä, että toki tuon katon saa myös maalattua, jos se ei sitten miellytäkään silmää. Ja maalattuna se on hiukan mielenkiintoisempi kuin sileä maalattu katto.

Ja sitten meille tuli ideoita tämän levyn käytöstä muuallakin. Mietimme, josko tekisimme tästä yhden seinän makuuhuoneeseen ja maalaisimme sen valkoisella. Ja luultavasti teemmekin, tai ainakin kokeilemme, miltä se näyttää. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti